Harta site-ului
Ajutor
Competenţe formate - succese asigurate
Competenţe formate - succese asigurate

În scopul realizării prevederilor Planului Managerial al Direcţiei Învăţământ General, Dubăsari pentru anul de studii 2021 – 2022 şi întru asigurarea unui management eficient de organizare a procesului de instruire la disciplina şcolară Limba şi literatura română la 25 decembrie 2022, am organizat, în regim on-line, un seminar raional teoretic cu participarea profesoarelor de limba şi literatura română din raion.
Tema seminarului: ”Formarea și dezvoltarea competențelor inter / transdisciplinare ale elevului în cadrul orelor de limba și literatura română”.
Seminarul s-a axat pe trei aspecte informaţionale:
1. Atelier de informare profesională cu tema: ”Formarea și dezvoltarea competențelor inter / transdisciplinare ale elevului în cadrul orelor de limba și literatura română” - moderatoare, Stogul Svetlana, profesoară de limba şi literatura română, gimnaziul Roghi.
2. Atelier de informare profesională cu tema: „Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice pentru asigurarea calităţii în educaţie” – moderatoare, Sandu Lilia, profesoară de limba şi literatura română, Liceul Teoretic Holercani.
3. Atelier de informare profesională cu tema: „Valorificarea textului nonliterar în cadrul orelor de limba şi literatura română”- moderatoare Tolstenco Violeta, şef Secţie politici educaţionale.
Aduc mulţumiri administrației gimnaziului Roghi şi L.T. Holercani pentru contribuția adusă întru realizarea obiectivelor seminarului desfăşurat la data de 25 ianuarie a.c.
De asemenea, îmi exprim respectul faţă de toate colegele care, în ciuda impedimentelor pandemice, au demonstrat atitudine și interes faţă de temele abordate în cadrul seminarului.
Violeta TOLSTENCO,
şef Secţie politici educaţionale,
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Competenţe formate - succese asigurate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta